Volem ser la vostra immobiliaria de referència

- Presentació:
 

Finques Ribera és una empresa dedicada a la mediació immobiliària. La nostra feina requereix que estem al dia del seu mercat, dels seus constants canvis, de la seva legislació, valoracions, finançaments, etc. Per tot això el podem assessorar de manera fiable i segura.

   
- Funcionament:  
El funcionament de Finques Ribera està basat en el concepte d'especialització, servei integral i atenció personalitzada al client. Aquets tres conceptes són els que ens han proporcionat un creixement sostingut dels nostres clients així com la seva fidelització des dels nostres inicis.
   
- Història:  
Finques Ribera, i amb una experiència prèvia de 10 anys dins del món immobiliari, va començar la seva activitat a l'Abril de 1.996, amb una progressió constant dels seus clients fins a l'actualitat. Aquest creixement constant no ha canviat la manera de fer de l'empresa, tenint sempre en compte els tres conceptes que són la premisa principal del bon funcionament dels nostres serveis.

Compra · Venda · Lloguer · Permutes · Promocions · Valoracions · Hipoteques · Tramitació d'Herències · Assessorament Immobiliari · Rendes antigues · Confecció de Contractes · Lloguer garantit ...

presentacio garanties sobre el lloguer impostos sobre el lloguer actualització de rendes de lloguer